Julbord på Jungfrusund

Ibland är det skönt att planera i god tid! Fr.o.m. 27 november serverar vi vårt dignande julbord, härlig julbrygd och iskall snaps. Glöggen är varm och eldarna brinner. Klassiker, överraskningar, lite nya innovationer och veganska inslag - allt med världen som fönster!

Ta med dig företaget, familjen eller vännerna och fånga julandan med blicken över Mälarens isblanka vatten hos oss på Jungfrusund, Ekerö.

 

Passa på att boka redan nu! Gör bokningen online eller maila info@restjungfrusund.se.

Nu laddar vi och har börjat salta, röka, krydda och jäsa! Vi hoppas att när du ser vårt julbord flyger du, liksom vi ovan molnen.

Vi behöver Er gäster, mer än någonsin.

 

                                      Julbordet 

 

Våran julbord är uppbyggt i fem olika etapper. Vi bjuder på välkomstglögg. 

Premiär den 27:e november och går att avnjuta här på plats enligt följande tider:

Onsdag-Fredag from 17.00

Lördag-Söndag from 12.00

Traditionell svensk julmat med innovativa inslag. Det blir sillar som första rätt, kallskuret till andra & tredje, en varmtallrik som nummer 4 och avlutas ståtligt med en dessert symfoni som femte rätt. (För meny se annan bilaga under "Meny" )

Pris 525:-/pp

                                Julkassen -Take Away

 

-Ta med Jungfrusunds julkasse och julanda hem!

Vi följer det som händer i världen noga kring denna pandemi vi är i. Det sätter oss i en tuffare situation kring restriktioner men även er trygghet och vårat ansvar. Därför har vi beslutat att ta vårat ansvar genom att inte servera en julbordsbuffé och istället komponerat ihop en härlig 5-rätters meny med det bästa från julbordet. Kanske inte alla har de rätta förutsättningarna för att besöka oss vilket vi förstår. Vi har vi tagit fram en take away julbord som ni kan beställa och avnjuta hemma istället. (För meny se annan bilaga under Meny raden uppe till vänster.)

Allt hämtas på restaurangen, maten hämtas kall och det som ska värmas är förberett för det. Glöm inte att säga till vid eventuella allergier och specialkost.

Vi behöver få en förbeställning minst två dagar i förväg och hämtas på försatt dag och tid mellan 15-18. Bokning görs via e-post info@restjungfrusund.se eller på telefon 08-56035000

Pris 455:-/pp

                                 Julbordplundring

 

Söndagen den 20:december blir årets sista dag vi håller öppet. Vi stänger ner kök, bar och låter sista ljusen brinna ut. Men innan vi gör detta tänker vi att gör en sista tabberas och erbjuder våra gäster halva priset på julbordet (endast förbokning, så långt lagret räcker) och plundringspriser i baren. Vi håller extra öppet denna dag till 21.00. Välkomna.

-

Kontakta oss för bokning

Öppettider

  1. mån - tis
  2. ons - tor
  3. fre
  4. lör
  5. sön

* Vi stänger den 21 december och öppnar åter igen den 5 Februari. 

-Vi förskönar lokalen och laddar inför ett förhoppningsvis bättre år utan pandemier och restriktioner. Vi ses

Se uppdateringar på instagram & facebook!

Kontakt