FUJI9737

Om oss

Vi ligger i Jungfrusund på vackra Ekerö där du ”bara kan vara”. Här hittar du vackra vandringsleder, milslånga cykelvägar, havsörnar som häckar och fiskrika vatten. Våra närmsta grannar på området är toppmodernt gym, paddelbanor, äventyrsgolf, bastu med lounge och bastuflotte. “Addwater” som ligger precis intill oss erbjuder färdiga aktivitetspaket som tex. vattenskotrar, ribb-båtar, kajaker, paintboll, standup-paddel, flyboards, fisketävlingar och isbarsbyggande. På området finns också en marina, skönhetssalonger, idrottscenter, dansskola och massa härligt folk som bara väntar på ditt besök!

Att ta sig till Restaurang Jungfrusund (Junkan i folkmun) är enkelt. Med bil, buss, färjan från Slagsta eller SL’s mysiga pendelbåt från Klara mälarstrand till Ekerö centrum. Många tar egen båt, lägger till vid våra gästplatser i marinan och kliver direkt in på krogen. Vi är en året runt krog och ändrar oss genom säsongerna, allt för att skapa den mest ändamålsenliga platsen för våra gäster! 

Under sommaren slår du dig ner på blomsterterrassen och känner doften av nygrillad färsk fisk med ett glas chablis i handen, kanske till tonerna av lite riviera-bossa. 

När sedan stjärnhimlen lyser i höst- och vintermörkret och dimman ligger över Mälarens blanka vatten, då tänder vi ljusen och doften av färskt bröd vilar i luften. Äppelmusten sjuder i grytan på spisen med kanelstänger, citron och en nypa ingefära. Ute brinner eldarna, i baren skakas det cocktails och i vår lounge vankas härligt häng i någon av våra soffgrupper. Och till jul serveras såklart vårt dignande julbord!

Utöver årstider gillar vi att hylla dagar, åldrar, människor, högtider och allt annat som är värt att klirra i glaset för! Vi finns för dig och vill vara ditt extra vardagsrum i oktobermörkret eller din uteplats när solen ler sitt varmaste leende under sommarmånaderna! 

Öppettider

  1. mån - tis
  2. ons - tor
  3. fre
  4. lör

Varmt välkomna till 2024

Se även våra uppdateringar på instagram & facebook!