RESTJUNGFRUSUND-1055699

Om oss

På Ekerö kan du ”bara vara”. Här hittar du vackra vandringsleder, utvecklade cykelvägar, havsörnar som häckar och fiskrika vatten. Ett stenkast bort ligger Ekebyhovs skidanläggning med 4 nedfarter och preparerat längdfärdspår, här kan du även hyra all utrustning. Övriga grannar till oss är gym, paddelbanor, äventyrsgolf, bastu med lounge, bastuflotte, Addwater med helgjutna aktiviteter, vattenskotrar, ribb-båtar, kajaker, paintboll, standup-paddel, flyboards, fisketävlingar och isbarsbyggande. Likväl som massage, naprapater och övrig kroppsvård.

Att ta sig till Restaurang Jungfrusund (Junkan i folkmun) är enkelt.Bil, buss, färjan från Slagsta eller SL’s mysiga pendelbåt från Klara mälarstrand till Ekerö centrum. Många tar egen båt, lägger till vid våra gästplatser i marinan och kliver direkt in på krogen. Eller gör som Rune och Emma gjorde i vintras - ta dig hit på långfärdsskridskor. Under sommaren på Jungfrusund slår du dig ner på blomsterterrassen och känner doften av nygrillad färsk fisk med ett glas chablis i handen till tonerna av lite riviera-bossa. Och när du får spring i benen, eller ungarna är rastlösa - ta en runda på golfbanan, spela lite paddel eller svettas ut kalorierna på en bastuflotte!

Sen kommer du ju tillbaka och fyller på?Höst och vår är starka konferensperioder. Under året gör vi en hel del temafester, livekonserter, gästspel, dryckesprovningar, matevent som grilltema, hummermenyer, skaldjursresa, after ski och självklart - julbord. I en upplevelsebaserad värld försöker vi fånga alla anledningar till att skapa fest, glädje och överraskningar.När stjärnhimlen lyser i höst- och vintermörkret och dimman ligger över Mälarens blanka vatten, då tänder vi ljusen och doften av färskt bröd vilar i luften. Äppelmusten sjuder i grytan på spisen med kanelstänger, citron och en nypa ingefära.

Ute brinner eldarna, i baren skakas det cocktails och hälls bira för din skrikande strupe och i köket står ett dignande julbord redo att belägras. Utöver årstider gillar vi att hylla dagar, åldrar, människor, högtider och allt annat som är värt att klirra i glaset för! Vad vill du klirra i glaset för? Vänskapen, företaget, studenten, 30-års dojjan (eller nojjan) 100-årsjubiléet? Kom ner på en fika så diskuterar vi upplägget för ditt event! Vi vill vara ditt vardagsrum i både oktobermörkret och när majsolen ler sitt varmaste leende - konferera med lugnet av Mälarens vattenstänk mot bryggkanten eller blotta synen av den skimrande ytan. För även om stans glitter hägrar finns tid för allt och vi längtar efter att få hälsa dig välkommen!

Öppettider

  1. mån - sön Stängt

Kära gäster
Vi håller stängt en tid framåt och hoppas vi ses igen till våren. Följ oss på våra sociala medier för uppdateringar.

God jul & Gott nytt år

Se även våra uppdateringar på instagram & facebook!

Kontakt